Известие

Collapse
No announcement yet.

ПРОБЛЕМ Странен шум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПРОБЛЕМ Странен шум

Добър вечер на всички съфорумници.
    Днес докато отивах на работа колата започна да издава мнооого странен шум идвайки от предната лява гума.
    Се едно нещо се търка в гумата (проверих внимателно дали няма нещо закачило се но не намерих)
    Шума намалява даже изчезва (почти) като ускоря, и се появява моментално и със пълна сила докато намалявам
    имам чуството, че ще се откачи колелото
    Моля за съвет ако имате представа какво може да е
    Мерси предварително
    Alfa Romeo 2.0 16v TS

Крива или небалансирана гума/джанта, свършили накладки, крив диск, лагер на главината. Това са възможните причини според неподробното описание.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Благодаря утре ще я закарам за да я погледнат, но е мноог странно всичко стана от изведнъжпросто докато си карах без да съм стъпвал в дупка или нещо такова
      Alfa Romeo 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от Burkancho Покажи съобщение
        Благодаря утре ще я закарам за да я погледнат, но е мноог странно всичко стана от изведнъжпросто докато си карах без да съм стъпвал в дупка или нещо такова
        Те така и двигатели блокират (не ти го пожелавам). Дано е нещо малко! я отлепено феродо, например

Comment

А дали накладките ти не са за смяна?
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
          X